not allowed
firma termopane Iasi - Commerciale Edilizia - Despre noi

Despre noi

 

Din multitudinea de firme de termopan din Iasi societatea noastra se detaseaza aducand in fata clientilor sai o abordare profesionista si serioasa a relatiilor contractuale, pornind de la faza de ofertare si mergand pana la receptia finala.
Asiguram suport tehnic si consultanta gratuita clientilor care aleg sa lucreze cu noi, oferindu-le tot suportul si experienta noastra.

Dotarea cu echipamente profesionale, de ultima generatie, personalul bine pregatit si o atitudine pozitiva sunt argumentele cu care credem ca vom convinge sa lucrati cu noi. Va garantam preturile cele mai bune pentru clasa de calitate pe care o doriti si montaj profesionist.

Ne desfasuram activitatea intr-un atelier spatios de 300 mp situat in zona Tatarasi – Metalurgiei, tot acolo avand si birourile. Pentru detalii de contact va rugam sa vizitati pagina: Contact

Garantia lucrarilor executate de noi este de 5 ani, perioada in care defectiunile aparute din vina noastra sunt remediate gratuit.

Furnizorii nostri ne ofera materii prime de calitate superioara, astfel pentru tamplaria din PVC colaboram cu Extruplast, producator de profile din PVC iar pentru tamplaria din aluminiu profilele si feroneria folosite sunt marca Alumil, lider mondial in productia de sisteme de tamplarie si fatade din aluminiu.

Tinem sa ne informam clientii, atat cei actuali cat si viitori asupra aspectelor care tin de acest domeniu, adaugand mereu articole si informatii in sectiunea site-ului nostru: Informatii

 

Tags: firma, termopane Iasi, tamplarie PVC, ferestre Iasi

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net