not allowed
Pereti cortina Iasi

Pereti cortina

pereti-cortina-iasi-termopane-iasi.net

Un perete-cortina este invelisul exterior al fatadei unei cladiri ce nu are rol structural, fiind doar un separator intre interiorul cladirii si mediul înconjurator. Deoarece nu are rol structural poate fi executat din materiale usoare care sa reduca din costurile initiale de realizare a unei constructii. Utilizand sticla pentru peretele-cortina beneficiul utilizarii luminii naturale este inerent.

Peretele-cortina este proiectat si realizat pentru a rezista, pe de o parte, infiltrarii vantului si apei, indoirilor si rasucirilor induse de vant sau cutremure – forte ce actioneaza direct asupra unei cladiri, cât si, pe de alta parte, fortelor de încarcare determinate de propria lui greutate.

Modern si atractiv, peretele cortina confera o distinctie deosebita constructiei careia i se ataseaza, asigurand in acelasi timp perfectiunea detaliului.

Prin utilizarea peretelui cortina, chiar si cladirile vechi pot capata un aspect modern si atractiv.

Peretele cortina este, in plus, foarte util prin modul in care protejeaza constructiile de factorii mediului si prin izolarea fonica si termica necesara spatiilor de lucru si locuit.
Avantajele peretelui cortina sunt multiple:

- protectia si infrumusetarea cladirilor;
- asamblare facila si rapida;
- rezistenta la factorii de mediu (inclusiv la presiunea vantului cu intensitate mare);
- flexibilitate si rezistenta la deformarile cladirilor datorate vibratiilor, cutremurelor sau altor cauze;
- izolare fonica si termica;
- intretinere usoara;
- greutate redusa;
- culori diverse si rezistente;
- adaptare la orice tip de cladire.

Societatea noastra raspunde cererilor de executare a acestor lucrari cu parteneriate cu producatori traditionali dispunand de tehnologia si personalul necesar.

 

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net