not allowed
Placari cu bond Iasi, fatade ventilate Iasi - Commerciale Edilizia

Placari cu bond

placari-cu-bond - termopane-iasi.net

Unul din elementele arhitecturale moderne ce confera o imagine deosebita noilor cladiri il reprezinta panelul compozit, cunoscut sub denumirea generica de bond.

Acest material compus din doua coli din aluminiu cu un mijloc din polietilena sau alti compusi foarte rezistenti si care asigura izolatie fonica. De regula una din placi, cea de la exterior, este tratata cu o substanta care permite vopsirea in diverse colori. Acesta este marele avantaj al panelurilor compozite, ca pot fi vopsite practic in orice culoare se doreste, in concordanta cu proiectul cladirii, cu tipul de geam folosit, etc.

Realizarea fatadelor ventilate de tip bond tine seama de parametri stabiliti de prindere, fixare, etansare si finisare, alcatuind un sistem structural propriu, durabil in timp si prin raport cu factorii de mediu, dar de asemenea foarte usor de asamblat.

Fatadele ventilate de tip bond sunt apreciate nu numai pentru nota de distinctie pe care o dau cladirilor sau pentru luminozitatea pe care o faciliteaza in cazul spatiilor de birouri, ci mai ales pentru calitatile de izolare termica si fonica excelente pe care le manifesta acesti pereti. Placarea, care presupune formarea unui spatiu intermediar, reduce impregnarea apei, evita racirea sau supraincalzirea, amortizeaza eventualele socuri mecanice sau vibratiile in timp datorate miscarilor slab sesizabile ale terenului. In urma procedeelor de realizare a fatadelor ventilate, rezultate performante, masurate in aprecierile clientilor, au dat structurile bazate pe placa stratificata bond

Pentru realizarea de placari cu bond societatea noastra dispune de personalul calificat pentru acest tip de lucrari cat si de echipamentele necesare.

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net