not allowed
Ferestre PVC Iasi & usi PVC, tamplarie PVC & alumniu

Ferestre & Usi

In afara tamplariei din lemn, ale carei costuri sunt destul de mari pentru puterea de cumparare actuala, aveti posibilitatea de a va echipa imobilul cu tamplarie din PVC (solutie mai ieftina) sau tamplarie din aluminiu; astfel apare intrebarea:

- ferestre PVC si usi PVC ?

sau

- ferestre si usi din aluminiu ?

Asa cum este de asteptat, argumente pro si contra exista pentru ambele variante iar pentru a lua o decizie trebuie sa consultati mai intai un constructor si/sau un producator de ferestre si usi.

Ferestrele si usile din aluminiu au avantajul ca sunt mult mai usoare si astfel nu solicita foarte mult zidaria; un alt avantaj al ferestrelor si usilor din aluminiu este ca materia prima poate fi vopsita intr-o mare varietate de culori, in plus am putea adauga aici si posibilitatea placarii cu lemn stratificat, bineinteles numai cand sistemul de profile din aluminiu este conceput pentru acest lucru. Este imprtnat de stiut ca profilele din aluminiu pentru tamplarie pot fi fara bariera termica – folosite in special la ferestrele si usile de interior – sau cu bariera termica – folosite la exterior.

Ferestrele si usile din PVC au avantajul in primul rand al pretului, mult mai mic decat in cazul aluminiului. In plus, dau acea senzatie de “caldura” despre care nu putem vorbi in cazul aluminiului. Un dezavantaj ar fi faptul ca datorita ranforsarii metalice din interiorul profilelor greutatea ferestrei sau a usii creste destul de mult, punand astfel tensiune pe pereti; insa acest lucru se poate contracara daca peretii sunt destul de robusti. Deasemeni, greutatea marita a ansamblurilor din PVC poate pune probleme si feroneriei care, daca este sub-dimensionata sub aspectul robustetii poate ceda intr-un timp mai scurt.

Societatea noastra produce in atelierul propriu din Iasi si monteaza ansabluri de ferestre PVC / usi PVC / ferestre aluminiu / usi aluminiu precum si alte ansambluri asociate tamplariei din PVC & aluminiu (panouri fixe, luminatoare, usi glisante, armonice, etc) la standarde inalte de calitate si la preturi competitive.

Pentru a cere o oferta de ferestre si usi, din PVC sau aluminiu, va invitam sa completati formularul nostru de comanda on-line: Cerere Oferta

 

Tags: ferestre PVC Iasi, usi PVC Iasi, ferestre aluminiu, usi aluminiu, Iasi

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net