not allowed
Plase de insecte Iasi - termopane Iasi - plase tantari, preturi mici

Plase insecte

plase de insecte IasiEste bine stiut ca insectele cum ar fi tantarii sau mustele devin din ce in ce mai rezistente la compusii chimici si insecticide menite sa le distruga. In acest caz cea mai buna arma de aparare este bariera fizica intre exterior si incaperea ce se doreste a fi protejata.

Astfel au aparut plasele de insecte (denumite generic plase de tantari) a caror eficienta este exceptionala; evitati intoxicarea cu tot felul de chimicale ba mai mult va puteti bucura de racoarea de afara fara nici un stres.

 

Confectionam la comanda si comercializam plase de insecte in 2 culori ale profilului: alb si maro in cel mai scurt timp si la preturi rezonabile. Recomandam ca pentru relevarea masurilor de executie sa apelati la un specialist sau sa ne solicitati un reprezentant deoarece nu este o operatiune tocmai facila si trebuie tinut cont si de alti factori.

Plasele de insecte pot fi:

- plase pe balama (cele mai simple si usor de executat / montat)

plasa insecte iasi pe balama

 

 

 

 

 

 

 

 

- plase tip rulou (aproape duble la pret insa mult mai ergonomice)

plasa de insecte rulou

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: plase insecte, Iasi, plase tantari

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net