not allowed
Tamplarie aluminiu Iasi, ferestre & usi aluminiu, glisante, armonice, pret ok

Tamplarie aluminiu

tamplarie aluminiu Iasi - Commerciale EdiliziaPentru executia de tamplarie aluminiu folosim sistemele de tamplarie furnizate de liderul pietei autohtone, Alumil Rom Industry. Aceste sisteme au un excelent raport calitate / pret, fiind fabricate in cele mai moderne fabrici de extrudare a aluminiului, cu echipamente de ultima generatie.

Sistemele oferite de Alumil acopera toate necesitatile, plecand de la ansambluri simple (ferestre si usi obisnuite) si mergand pana la sisteme de pereti cortina si luminatoare de mare complexitate.

Sistemele de tamplarie din aluminiu au numeroase avantaje cum ar fi:

- sunt mult mai versatile, permitand realizarea de lucrari diverse (de ex. glisante, armonice, etc)

- sunt mult mai usoare decat PVC-ul, ceea ce nu solicita foarte mult peretii si nu creeaza tensiuni suplimentare asupra zidariei

- pot fi combinate cu lemn (numai sistemele special concepute in acest sens) rezultand astfel aluminiu placat cu lemn

- vopsirea lor in toate culorile RAL nu este o operatiune atat de anevoiosa

Sisteme de profile din aluminiu de la Alumil se prezinta atat in varianta fara bariera termica (recomandata ferestrelor si usilor din aluminiu de la interior, de ex. intre 2 camere) si cu bariera termica (recomandata ferestrelor si usilor care comunica direct cu exteriorul cladirii). Pe langa profilele furnizate, depozitul local al Alumil ne pune la dispozitie si accesoriile si feroneria necesare confectionarii tamplariei din aluminiu.

 

Tags: tamplarie aluminiu iasi, ferestre aluminiu, usi aluminiu, Iasi, preturi

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net