not allowed
Tamplarie PVC Iasi, preturi mici, calitate deosebita

Tamplarie PVC

tamplarie PVC Iasi

Executam ansambluri de tamplarie PVC in Iasi pentru piata locala si localitatile invecinate folosind profile de inalta calitate, marca Extruplast, si feronerie GU-Eurojet. Calitatea materiilor prime dar si a echipamentelor performante pe care le detine societatea noastra, la care se adauga si un proces tehnologic atent supravegheat fac ca usile si ferestrele din PVC produse in atelierul nostru sa ajunga la clientul final la calitatea dorita.

Gratuit asiguram masuratorile, demontajul tamplariei vechi acolo unde este cazul si montajul tamplariei noi; deasemeni, tot gratuit este asigurat si transportul pana la beneficiar daca locul de montaj este pe raza municipiului Iasi.

Montajul tamplariei din PVC se face cu personal calificat si cu materiale de la furnizori lideri in domeniul lor, putand astfel acorda o garantie de 5 ani pentru ansamblurile montate.

Totodata, asiguram clientilor nostri consultanta de specialitate pentru a lua cea mai buna decizie in conditii de cost impuse; astfel, in functie de particularitatile cladirii pe care va fi montata tamplaria de PVC precum si in functie de alti factori, putem face recomandari asupra tipului de profil – 4 sau 6 camere, a clasei de izolare, a feroneriei ce urmeaza a fi folosite, a tipului de geam termopan care se doreste (clar, reflexiv, oglinda, mat, sablat, low-e, ornament, etc.)

In functie de valoarea comenzii oferim gratuit plasele de insecte iar daca comanda este plasata on-line pe site-ul nostru se acorda un discount de 5%; desigur, promotiile variaza de la un sezon la altul drept pentru care va invitam sa vizitati pagina noastra de promotii precum si sa va abonati la pagina noastra de facebook sau twitter pentru a primi noutati de fiecare data cand apar promotii noi.

Colaborand cu societati specializate din domeniu in privinta curburilor profilelor din PVC avem posibilitatea realizarii unor ansambluri de tamplarie PVC cu forme atipice, de exemplu arcade. In plus, culorile stejar auriu, nuc si mahon sunt cuprinse in grila de pret a producatorului de profile la grupa culorilor standard, ceea ce permite obtinerea unor preturi destul de mici pentru aceste culori.

Pentru mai multe detalii referitoare la profilele Extruplast puteti consulta brosurile:

Pliant Extruplast LUMEN (4 cam.) | Pliant Extruplast LUX (6 cam.)

 

Tags: tamplarie PVC Iasi, preturi tamplarie PVC, termopane Iasi, pret

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net