not allowed
Informatii utile in domeniul termopanelor

Arhiva pentru categoria ‘Informatii’

Calculati inca din momentul constructiei

In cazul in care doriti termopane pentru o cladire/casa care urmeaza a fi construita va recomandam sa luati legatura cu noi inainte sau in timpul executarii constructiei. Astfel veti evita situatii neplacute cum ar fi modificari ale constructiei si chiar puteti obtine un pret mai bun.

Referitor la pret, sa luam de exemplu un balcon. Daca l-ati avea deja construit si cereti oferta pentru termopane este posibil ca necesarul de materiale sa presupuna achizitionarea unor bare de profil + armatura + baghete suplimentare, caz care ar fi putut fi evitat daca ati fi avut posibilitatea de ridicare a balconului cu 5 sau 10 cm de exemplu si astfel sa rezulte o mare economie de profil.

Referitor la modificarea constructiei, sunt cazuri cand montajul termopanelor necesita stalpi suplimentari sau o grinda mai solida; daca discutati cu producatorul de tamplarie dinainte acest lucru veti evita timpul pierdut cu modificarile constructiei si implicit costurile aferente.

Deasemeni, daca veti dori rulouri exterioare suspendate acestea se monteaza desupra tocului tamplariei (intre toc si grinda), motiv in plus de a discuta cu producatorul de termopane inainte de finalizarea zidariei.

Coeficientul de transfer termic

Probabil ca adeseori ati vazut mentionat acest termen (coeficientul de transfer termic) in ofertele de tamplarie cu geam termopan pe care le-ati analizat si v-ati intrebat ce este. Ei bine, acest coeficient exprima cantitatea de energie termica care se poate transmite pe o unitate de un metru patrat din materialul analizat. Asadar, el se exprima in W/mpK sau W/m2K adica: watti pe metru patrat kelvin.

termopane Iasi, ferestre Iasi preturi, usi PVC Iasi pret, ferestre PVC Iasi pret, tamplarie PVC Iasi, tamplarie aluminiu Iasi, pereti cortina, fatade Iasi

Commerciale Edilizia - 0232.244.042 | 0747.168.057 | www.termopane-iasi.net